Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fjernvarme til Mammen

18. maj 8:00 -17:00

Som nogle af Jer ved, men for få oplevede, afholdt Mammen Forsamlingshus og Beboerforening en informationsaften om energioptimering, den 10. Marts. Her var fokus på udskiftning af olie- eller gasfyret til et alternativ som eksempelvis varmepumpe!

Vi fremmødte fik dog en stor overraskelse, idet direktøren for Gudenådalens Energiselskab, Charles Winther Hansen, tog ordet og præsenterede os for muligheden for, at få fjernvarme til byen.

Begejstringen var straks stor, for umiddelbart syntes de fremmødte, at fjernvarmen var at foretrække, hvis prisen ellers vil være attraktiv. Det blev besluttet, at nedsætte et udvalg bestående af tre personer, som så på byens vejen, skulle forfølge muligheden.

Status er aktuelt, at vi har afholdt møde med energiselskabet og Viborg kommune og det ser ud til at fjernvarmen kan blive en realitet. Et plus i den forbindelse vil være, at Mammen Mejeri sandsynligvis vil levere varme i rørene enten direkte eller indirekte. Dette vil være en miljømæssig gevinst for alle parter.

Der er en del formalia som skal på plads og økonomien for den enkelte bruger skal beregnes, så derfor ved vi ikke hvad betingelserne bliver før til efteråret. Det er lang tid at vente, men undlad nu at vælge et alternativ. Fjernvarmen understøttet af byens mejeri er attraktiv – og en gevinst for dig og byen.

Har du spørgsmål så kontakt:
Benny Kjærgaard: 4019 4370
Lars Haar Jensen: 2892 8435
Per Rinder-Madsen: 5131 3075

Detaljer

Dato:
18. maj
Tidspunkt:
8:00 -17:00