Jyndbjerg Møbelsnedkeri


bannerkontakt_sam1

Jyndbjerg Møbelsnedkeri er en virksomhed hvor vi vil være stærke på den lille serie, enkelt styks produktion og produktudvikling.

Vi er beliggende i de skønne Jyndbjerg bakker mellem Bjerringbro og Viborg og har etableret os i vores egne udbygninger for at være tæt på samt hurtigt og fleksibelt kunne hjælpe vores kunder med løsninger.

Firmaet blev etableret i januar 2013 efter en mange årig drøm om at få foden under egne maskiner, samt vores begges erfaring med møbelproduktion og indkøb hos Holmris A/S.

Jonny som i 12 år har været ansat som produktionschef hos Holmris samt stået i spidsen for al deres produktions modninger af nye produkter og ideer. Han er uddannet maskinsnedker i 1989 hos Danica Køkkener og har efterfølgende sin erfaring fra henholdsvis Meto Møbler og Holmris. ”Jeg drives af at lave nogle kvalitetsmæssige lækre produkter og få produktionen optimeret så perfekt som muligt, så vi derved kan holde prisen nede for vores kunder”.

 

Lene har i 6 år fungeret som Indkøbs og logistikchef hos Holmris og uddannet indenfor salg og markedsføring. Hun står for alt det administrative, tegning af produkter samt deltager i den daglige produktion. ”Det har altid været en lille drøm at blive selvstændig og få ting til at virke systemmæssigt og med de logistiske erfaringer jeg har fået, er det nu blevet en virkelighed hvor jeg selv kan bygge de systemer som passer os.”

Vores forskellighed og tilgang til opgaverne gør at vi sammen skaber værdi for vores kunder og dermed sikrer det fremtidige samarbejde.

Når dagen er omme nyder vi omgivelserne her i bakkerne og værdsætter de råvarer vi selv kan dyrke og få skønne retter ud af.

Jyndbjerg Møbelsnedkeri
Jyndbjergvej 7
Mammen
DK-8850 Bjerringbro