Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stiftende generalforsamling, Mammen og omegns hundeklub

16. marts 2017 18:00 -20:00

Ny hundeforening i Mammen.

Der er rigtigt mange hunde i Mammen by og omegn, og derfor vil Mikkala Degn, Mammen, starte en ny forening med navnet Mammen og Omegns Hundeklub.

Mikkala Degn har mange års erfaring som hundetræner i DcH. Hun er uddannet hundetræner med overbygning i lydighedstræning og en overbygning i familiehundetræning. Hun har derudover lært mange mennesker at kende i Mammen by og omegn, blandt andet som følge af hendes engagement i Mammen Forsamlingshus og Beboerforening, hvor hun blandt andet er medarrangør af fællesspisninger, loppemarkeder, Sct. Hansfester, mv.

Mikkala Degn vil derfor starte Mammen og Omegns Hundeklub op. Det vil blive lavet som en forening, hvor alle medlemmer som vil træne, skal betale et mindre beløb om året.
Alternativt vil der også være mulighed for at blive passiv medlem af klubben, hvor man så blot støtter klubben ved at betale et mindre beløb end dem der træner.
Men selve træningen vil være såsom almindelig lydighedstræning, træning i forskellige miljøer og steder. Der vil være plads til at hunde kan lege med hinanden og ejerne have et godt socialt samvær.
Der vil være plads til at alle medlemmer kan komme med ideer og ytre ønsker om hvilke ting, de gerne vil lave og lære i Mammen og Omegns Hundeklub.
Samtidig vil Mammen og Omegns Hundeklub også tilbyde arrangementer for dem, der bare har lyst til en gåtur og det sociale med hinanden.

Der vil blive afholdt stiftende generalforsamling den 16. marts kl. 18:00 i Mammen Forsamlingshus. Mikkala Degn håber på, at mange vil bakke op om dette nye tiltag i Mammen og omegn.

For yderligere oplysninger kan Mikkala Degn kontaktes på: 23432533 eller Mikkala@skovsende.dk

Detaljer

Dato:
16. marts 2017
Tidspunkt:
18:00 -20:00

Sted

Mammen forsamlingshus
Mammen Byvej 89
Mammen, Bjerringbro 8850 Danmark
+ Google Maps