Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fremtidsværkstedet – Borgermøde på MammenFri

11. juni 2023 14:00 -16:30

Det gode liv i Mammen

Vi ønsker os allesammen et levende og aktivt lokalmiljø, der danner rammen om det gode liv i Mammen. Vi kan ikke ændre på den globale bevægelse fra land til by, men vi kan styrke vores egen lille landsby, sætte dagsordenen for Mammen og tage rigtig godt imod nye familier. Der er nemlig en spirende tendens til at flytte ud af byen! Unge familier ønsker i en højere grad et liv med en anden balance og at realisere drømmen om at have naturen tæt på. Det kræver tilpasning, nye planer og brændstof til at udvikle og tænke nyt i Mammen. Hvordan skal vi gribe processen an, hvad skal den indeholde, hvem vil være med og hvordan fastholder vi alle de gode initiativer i årene frem?

Spørgeskema

Her finder du et link til et spørgeskema, som vil hjælpe os godt i gang med nye spændende initiativer i vores lokalsamfund. Vi håber du har lyst til at være med – det tager max 10 minutter. Deltag her!

Borgermøde

Lokalrådet i Mammen er udtaget til et nyopstartet samarbejde mellem BLUP og vores kommune. Vi er allerede godt i gang, men vi ønsker alle skal være med til at styrke fællesskabet og fremtidsplanerne for vores by.

Kom derfor og vær med til “Fremtidsværkstedet” på MammenFri:
Søndag den 11. juni kl. 14:00 – 16:30

Tag bare hele din familie med! FDF Mammen sørger for underholdning til børnene og til de lidt ældre er der kaffe og fremtidskage.

Vi glæder os til at se HELE byen!
På vegne af BLUP styregruppen

BLUP

Detaljer

Dato:
11. juni 2023
Tidspunkt:
14:00 -16:30